Hylly alkaa olla sikäli valmis, että siitä näkee jo, että minkälainen se hylly lopullisessa muodossaan on. Sellainen pieni huomaamaton stressi ollut koko viikon siitä, että tuleeko tästä hyvä ja meneekö jotain pieleen ja onko se ruma on ollut. Nyt kun näkee, että hyvä siitä hyllystä tuli ja se jännitys laukeaa, niin sen huomaa. Siitä taas päädyin ajattelemaan sitä, että on tärkeää saada asioita valmiiksi. Keskeneräiset asiat kummittelevat jossain taustalla ja imevät mehuja yllättävän paljon. Ja onhan se aina hyvä tunnu, kun jokin asia tulee valmiiksi. Varsinkin sellainen, jota on vähän enemmän jo väännetty.
Maistettiin myös kuhaa. Kuha oli hyvä. Vaikka tulikin paistetuksi kasviöljyssä, kun huomattiin että voi on loppunut.
Jos voi on loppu niin kalan voi myös paahtaa kuivalla (valurauta)pannulla esim. tähän tapaan: http://www.ruokala.net/resepti/paahdettua-kuhaa-ja-sitruuna-sipulikastiketta
VastaaPoistaKuhan nahka on hyvää, kun se on paahdettu rapeaksi.