perjantai 17. toukokuuta 2013

Herkkua, naminami!

Tulipa tehtyä niin herkullisen näköistä tavaraa, että piti oikein laittaa jakoon. Noin 70 g tätä lämmitetään sen verran, että on helppo sekoittaa ja noin 20 g tätä ja vehnäjauhoa sen verran, että irtoaa kattilasta.

Paljastetaan sen verran, että tuote on siis "kotitekoinen" salmiakki. Piti laittaa jakoon, kun vaimolla oli niin voimakas näkemys siitä miltä se näyttää.

1 kommentti:

  1. Jos joku vie veden kieleltä niin tuo!

    Noin niikuin muuten siltä varalta ettet lue facebookkia kovin aktiivisesti, niin laittelin sulle sinne viestiä. (Tähän ei mulle kannata vastata, sähköpostiin tietysti sopii, jos vaan on aikaa) Blogikommenttisysteemit on niin epäkäytännöllisiä, että.

    VastaaPoista